tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post5258197976064098275..comments2024-01-06T03:05:45.321+02:00Comments on meklējot priekus: biezpiena eksperimentsAnitahttp://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-3195484076457715162011-10-26T17:29:08.900+02:002011-10-26T17:29:08.900+02:00Īva, atvaino, vakar uzkārās dators, neatbildēju. D...Īva, atvaino, vakar uzkārās dators, neatbildēju. Domāju, ka nekādas starpības. Es izmantoju tradicionālo, kāds nu tas būtu- 2.5?Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-59044449177802278572011-10-25T13:22:14.135+02:002011-10-25T13:22:14.135+02:00Šovakar pat iešu pēc kefīra. :) Vienīgi vai ir kād...Šovakar pat iešu pēc kefīra. :) Vienīgi vai ir kāda starpība cik % kefīrs?Īvahttps://www.blogger.com/profile/09882152929558053002noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-23903645646680662422011-10-24T09:05:54.977+02:002011-10-24T09:05:54.977+02:00Laine, jā, viennozīmīgi pēc biezpiena:)
Jāni,pald...Laine, jā, viennozīmīgi pēc biezpiena:)<br /><br />Jāni,paldies, man pašai prieks! <br />"Bez saldēšanas" tomēr nozīmē karsēšanu, katliņu mazgāšanu, marlē piekāršanu un divu sastāvdaļu esamību mājās. Tātad- šī metode ir visvienkāršākā. Kaut gan, nojaušu, tehnoloģiski sarežģītākais process ļauj iegūt garšīgāku biezpienu.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-90079600283565084892011-10-23T20:10:41.962+02:002011-10-23T20:10:41.962+02:00Kas tur pārsteidzošs ? Paņem pienu pielej mazliet...Kas tur pārsteidzošs ? Paņem pienu pielej mazliet kefīru un būs tieši tas pats , pat bez saldēšanas . Apsveicu ar atklājumu :) Visu cieņu Limbažu kefīrs he he ( Labs )CEhttps://www.blogger.com/profile/16762194576234094720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-53256969323495282562011-10-23T19:44:26.742+02:002011-10-23T19:44:26.742+02:00wow! Pārsteidzoši... Un tiešām tiešām garšo pēc bi...wow! Pārsteidzoši... Un tiešām tiešām garšo pēc biezpiena???????Lainehttps://www.blogger.com/profile/04184377277852142139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-85305982629456804302011-10-23T18:27:30.786+02:002011-10-23T18:27:30.786+02:00Jā, Madara, mana reakcija bija ļoti līdzīga!
Irēn...Jā, Madara, mana reakcija bija ļoti līdzīga!<br /><br />Irēna, paldies! Mani vienmēr interesē- kādā veidā cilvēki (autori) nonāk pie šādām receptēm:)Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-78969281307544951942011-10-23T12:54:14.159+02:002011-10-23T12:54:14.159+02:00interesanta ideja!interesanta ideja!Irēnahttps://www.blogger.com/profile/06881262264691676890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-83724288519719441912011-10-23T11:31:03.378+02:002011-10-23T11:31:03.378+02:00un šitais ir biezpiens? un viss? tik jāatsaldē sie...un šitais ir biezpiens? un viss? tik jāatsaldē sietā? super. būs tāds jāizmēģina :DMadarahttps://www.blogger.com/profile/12571921699524288981noreply@blogger.com