tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post7279108624092389992..comments2024-01-06T03:05:45.321+02:00Comments on meklējot priekus: Džeka Hansena mafini ar šokolādi un mellenēmAnitahttp://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-23414347729639038542012-03-03T17:29:48.530+02:002012-03-03T17:29:48.530+02:00Anda, cik interesanti! Īpaši par pilngraudu miltie...Anda, cik interesanti! Īpaši par pilngraudu miltiem. man jau viņu pilngraudu-šokolādes vismīļākie, taču mājās nemēģināju atkārtot.<br />Ar avenēm noteikti pamēģināšu, ar smilktērkšķiem bērnam izcepšu, pati neēdu.<br />Aptuveni kādu daļu aizstāji?Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-13740296923944699172012-03-02T22:01:04.979+02:002012-03-02T22:01:04.979+02:00Izdomāju pastāstīt - es izmēģināju piedevās mellen...Izdomāju pastāstīt - es izmēģināju piedevās mellenes, avenes, ķiršus, rabarberus un smiltsērkšķus. Visi labi. :) Melleņu man vismazāk garšoja. Toties aveņu un smiltsērkšķu - īsta ņamma!<br /><br />Un daļu miltu aizstāju ar rupjā maluma kviešu vai kukurūzas, tad tādi nedaudz kraukšķīgi :)Andahttps://www.blogger.com/profile/14449410923197431651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-44715318136996531462012-01-22T21:49:58.895+02:002012-01-22T21:49:58.895+02:00Atvaino, ka tik vēu atbildu!
Es liku vienu sauju- ...Atvaino, ka tik vēu atbildu!<br />Es liku vienu sauju- nesvēru, tieši tik, cik ar vienu roku paņēmu no saldētavas- un tas bija pusei, jo otrai pusei, ar šokolādi, ogas klāt neliku.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-59133743869159465242012-01-20T12:50:10.413+02:002012-01-20T12:50:10.413+02:00Tad sāk durties sānos :D cik ogas tu liki uz šito ...Tad sāk durties sānos :D cik ogas tu liki uz šito daudzumu apmēram?Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-67251356169678150922012-01-20T08:31:18.540+02:002012-01-20T08:31:18.540+02:00hm, varbūt var kaut kā apvienot? paskriet pēc apēš...hm, varbūt var kaut kā apvienot? paskriet pēc apēšanas (vispār jau šinī gadījumā tas būtu lietderīgi..:)Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-60819355552841935842012-01-19T13:41:42.359+02:002012-01-19T13:41:42.359+02:00ak šausmas, es gribēju iet skriet pa mežu, bet ier...ak šausmas, es gribēju iet skriet pa mežu, bet ieraudzījusi šo bildi, es jūtu, ka jāiet uz veikalu pēc mellenēm!Līga Kristahttps://www.blogger.com/profile/08690311276422715501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-47768519058454685722011-11-01T18:16:14.000+02:002011-11-01T18:16:14.000+02:00Taatad - pirmo reizi pec shiis receptes cepot, man...Taatad - pirmo reizi pec shiis receptes cepot, man samiseejaas ar miltu daudzumu, bet vienalga sanaca OK, it ipashi mellenju mafini bija labi.<br />Otro reizi pieliku pareizo miltu daudzumu un sanaca 12 palieli mafini.<br />Vieniigaa izmaina, ko veicu - mellenju mafiniem pieliku 1 citrona riivetu mizu un drusku citrona sulas (varbut 1-2 EK). Citrons deva tadu svaiguma sajutu. <br />Shokolades mafini sanaca varbut drusku pasausi. Varbut ne tada shokolade bija - ar 70 % kakao, varbut janem piena shokolade.<br />Bet kopumaa man loti patika mafinu cepshanas process :).<br />Droshi vien, ka arii ar saldetam aveneem ir garshiigi.<br />Bilde - superiiga.<br />IevaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-29396581208736451232011-09-06T12:30:10.222+02:002011-09-06T12:30:10.222+02:00jā, bilde ļoti baudāma!jā, bilde ļoti baudāma!koreshttps://www.blogger.com/profile/05520617473768757869noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-61484902323554548092011-09-05T15:21:28.010+02:002011-09-05T15:21:28.010+02:00Guna, paldies! Kā cilvēkam, kurš fotografē ar ziep...Guna, paldies! Kā cilvēkam, kurš fotografē ar ziepjutrauku, īpaši patīkami!<br /><br />Anonīm- nu, 125 g sviesta 12 mafiniem- tas nav ļaunākais sastāvs, mēdz būt ļaunāk:) Šie rada iespaidu par ārpuskārtas sviestainību ar visai parastu sviesta daudzumu.<br />Nezinu, vai kafejnīcā viņi cep ar sviestu, receptē tika pieminēts margarīns kā alternatīva... ceru ka nē.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-89256900155782867612011-09-05T14:10:09.214+02:002011-09-05T14:10:09.214+02:00no vienas puses priecē, ka zinu mafinu sastāvdaļas...no vienas puses priecē, ka zinu mafinu sastāvdaļas, bet no otras puses, labāk būtu palikusi neziņā un ēdusi bez sirdapziņas pārmetumiem par kcal skaitu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-24948097961244650962011-09-04T19:09:57.650+02:002011-09-04T19:09:57.650+02:00Bilde superkārdinoša!!!Bilde superkārdinoša!!!Gunahttps://www.blogger.com/profile/00898734043722105558noreply@blogger.com