tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post8443389474111044594..comments2024-01-06T03:05:45.321+02:00Comments on meklējot priekus: knäckebrödAnitahttp://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-90860806635158241012012-06-24T17:37:06.307+02:002012-06-24T17:37:06.307+02:00O, ar ķiplokiem- tas skan ļoti labi!
Ar rudzu milt...O, ar ķiplokiem- tas skan ļoti labi!<br />Ar rudzu miltiem es kaut ko nesaprotu- skalandu raušu mīkla ir kā plastilīns, pie rokām vispār nelīp, bet maizes mīkla vienmēr šausmīgi lipīga.<br />Priecājos, ka garšoja.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-78607968872827028072012-06-24T16:10:03.467+02:002012-06-24T16:10:03.467+02:00Pilngraudu miltu vietā pieliku rudzu miltus. Sākum...Pilngraudu miltu vietā pieliku rudzu miltus. Sākumā šķita, ka nekas labs nebūs, jo mīkla ļoti lipīga, izveltnēt grūti. Bet, saberot visu kārtīgi ar miltiem, beigās izveltnējās ļoti labi. <br />Un ja vēl pieliek klāt ķiplokspiedē spiestu ķiploku, tad sanāk labākā zacene pie alus futbolvakaram! ;)Vīrs bija sajūsmā.<br />Paldies par recepti.<br />I.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-87691122683715611902012-03-29T17:51:25.373+02:002012-03-29T17:51:25.373+02:00Una, tāds prieks lasīt šādu komentāru:)!
Paldies!
...Una, tāds prieks lasīt šādu komentāru:)!<br />Paldies!<br />Es pēdējā laikā tikai eksperimentēju ar auzu miltu pievienošanu, taču maize stipri jūk, vēl neesmu atradusi ideālo attiecību.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-86256044681451831022012-03-29T08:54:38.233+02:002012-03-29T08:54:38.233+02:00Paldies, maizītes bija burvīgas. Tagad gandrīz vai...Paldies, maizītes bija burvīgas. Tagad gandrīz vai pēc kārtas izmēģinu tavas bezrauga maižu receptes! Tās ir lieliskas!Unahttps://www.blogger.com/profile/10364535914353875824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-57309326530720956352012-02-15T21:35:26.170+02:002012-02-15T21:35:26.170+02:00:) Jaa, izskataas loti labi! :) Veikalos var nopir...:) Jaa, izskataas loti labi! :) Veikalos var nopirkt tadus lielus apalus "ritenus", kaa Tev. Un veel arii tadus vairak kaa shkeeliites sagrieztus, es parasti perku tos (jo ertak uzglabat, taisiit maizes).<br />Noziimee - iisti nezinu, laikam kraukskiigaa maize.<br />Patiik, ka to var pieliekamajaa uzglabaat loti ilgi, vienmer majas tad ir kaut kada veida maize.<br />Bet pati cepusi nekad neesmu.<br />IevaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-62849821805400815592012-02-14T17:04:06.480+02:002012-02-14T17:04:06.480+02:00Ieva, cik labi, ka tu uzrakstīji ar to pareizo bur...Ieva, cik labi, ka tu uzrakstīji ar to pareizo burtu, nomainīju nosaukumu)) Slinkums bija meklēt- kur manā datorā tāds varētu būt.<br />Izskatās autentiski? Ko tas īsti nozīmē, nosaukums, kāda maize?<br /><br />Aija, cep tik, tev patiks! Ātri un vienkārši. Un garšīgi.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-16762920537358431402012-02-14T14:34:23.921+02:002012-02-14T14:34:23.921+02:00Tūlīt cepšu! :)Tūlīt cepšu! :)Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-30515614025314407342012-02-13T21:09:28.155+02:002012-02-13T21:09:28.155+02:00Eee, labais, knäckebröd! :) Izskataas loti garshii...Eee, labais, knäckebröd! :) Izskataas loti garshiigi. Taadu ar sviestu, sieru un avokado, un kimeneem, nam nam.<br />IevaAnonymousnoreply@blogger.com