tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post4299922417673621282..comments2024-01-06T03:05:45.321+02:00Comments on meklējot priekus: biezpiena-kabaču plāceņi ar zirnīšiemAnitahttp://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-26704401953587680952014-07-27T14:50:22.270+02:002014-07-27T14:50:22.270+02:00Man plāceņi nesanāk katru otro reizi, lai cik perf...Man plāceņi nesanāk katru otro reizi, lai cik perfekta neliktos recepte. Esmu dzirdējusi viedokli, ka plāceņus nekādā gadījumā nedrīkst apgriezt otrādi pirms viena puse kārtīgi izcepusies, kā arī neiesaka ekonomēt uz eļļas- labāk pēc tam likt uz papīra dvieļiem.Nu, liekais šķidrums arī jānotecina. Bet nu ir ēdieni, kas vienkārši nesanāk un viss:)Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-79611185767197396142014-07-27T08:39:39.991+02:002014-07-27T08:39:39.991+02:00Kabaču plāceņi,kabaču pīrāgi-sacepumi(keksa formās...Kabaču plāceņi,kabaču pīrāgi-sacepumi(keksa formās) man nekad nesanāk.Zem receptēm daudz slavinošu komentāru,bet man panniņā pļockiņa vien sanāk.:)) Kāpēc tā,atbildi vēl neesmu atradusi.:)<br />EvitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-68838013400698363762014-07-11T15:26:20.620+02:002014-07-11T15:26:20.620+02:00Ieviņ, man jau liekas, ka zirnīši ir augstākajā pu...Ieviņ, man jau liekas, ka zirnīši ir augstākajā punktā, drīz jau sāks būt pārāk cieti. Katrā ziņā tirgū to ir ļoti daudz.<br />Nu, par garšvielām jau es pati neizdomāju, receptes autori)) Turklāt mans bērns neko tādu neēd, varu likt visu, ko gribu:))Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-42606491133858532012014-07-11T09:43:10.731+02:002014-07-11T09:43:10.731+02:00O, kur jau tik skaisti zirnīši?
Kabaču pankūkas iz...O, kur jau tik skaisti zirnīši?<br />Kabaču pankūkas izklausās super, un apbrīnoju, ka Tu vienmēr liec klāt tik intersantas garšvielas, piemēram, piparmētru.Pieliekamaishttps://www.blogger.com/profile/15706413342474838387noreply@blogger.com