tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post4961898787963220386..comments2024-01-06T03:05:45.321+02:00Comments on meklējot priekus: sezonāls deserts ar plūmēmAnitahttp://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-60310935383997889542013-10-11T19:49:39.799+02:002013-10-11T19:49:39.799+02:00vai ne, liels atvieglojums ir nemeklēt alternatīvu...vai ne, liels atvieglojums ir nemeklēt alternatīvu želatīnam saldajos?<br />Mani doma par želatīnu bieži attūrēja. Bet agaram, manuprāt, ir piegarša.<br />Noteikti no 10% sanāks ļoti labi. Iespējams, tad vispār nevajag pienu. Man te pie indiešu ēdieniem ir vēl viena panna cotta ar garšvielām, tajā, liekas, arī bija krustnagliņas. Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-7128326526329410502013-10-11T11:32:49.418+02:002013-10-11T11:32:49.418+02:00Es želejas cukuru Multi,atklāju tikai pavisam nese...Es želejas cukuru Multi,atklāju tikai pavisam nesen.Ļoti priecājos par šo produktu.Ceru,ka šis desertiņš sanāks gana labs arī no 10% saldā krējuma.Ļoti interesē garša pievienoto krustnagliņu dēļ.Tas tāds jauns garšas salikums priekš manis,šāda tipa desertā.<br />EvitaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-22943361415211300982013-10-04T13:29:33.032+02:002013-10-04T13:29:33.032+02:00Jā :)
O, nu tiešām būs jāsaņemās.Jā :) <br />O, nu tiešām būs jāsaņemās.Pieliekamaishttp://pieliekamais.blogspot.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-19760637262753069342013-10-04T08:55:54.150+02:002013-10-04T08:55:54.150+02:00Man visi šīs jaunās paaudzes pavari patīk, bet Ale...Man visi šīs jaunās paaudzes pavari patīk, bet Aleksejeva gatavoto nekad neesmu ēdusi:)) Tas ir tas krutais restorāns ar cipariem nosaukumā, ja?<br />man pie desertiem ir vēl dažas panna cottas, liekas. Autentiskā laikam nedaudz savādāka ir, bet nu tās jau detaļas, kā ar picas mīklu:)) Šādi atdarinājumi tiešam ļoti vienkārši pagatavojami.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-73966216513710665202013-10-03T10:31:05.988+02:002013-10-03T10:31:05.988+02:00Ohoooo :D Prieks, ka reprezentē Jūrmalu! :D Prieks...Ohoooo :D Prieks, ka reprezentē Jūrmalu! :D Prieks par Lauri.<br />Nekad mūžā neesmu gatavojusi panna cotu, bet man ļoti garšo. Izskatās super un pēc apraksta izklausās, ka varbūt arī es varētu saņemties un vienreiz izmēģināt pati :)Pieliekamaishttps://www.blogger.com/profile/15706413342474838387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-57397133547041588742013-10-03T07:36:50.096+02:002013-10-03T07:36:50.096+02:00paldies, Aija, jau tika atkārtots:)paldies, Aija, jau tika atkārtots:)Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-64911728403905562492013-10-03T07:25:16.296+02:002013-10-03T07:25:16.296+02:00Izskatās tik kārdinošs! :)Izskatās tik kārdinošs! :)Aija Elliņahttps://www.blogger.com/profile/00340372430739173033noreply@blogger.com