tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post8593356122482009508..comments2024-01-06T03:05:45.321+02:00Comments on meklējot priekus: rudens maizeAnitahttp://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-61616789743093770922011-03-21T11:32:51.759+02:002011-03-21T11:32:51.759+02:00Es īsti neatceros pakāpi, kādā maize uzpūtās, taču...Es īsti neatceros pakāpi, kādā maize uzpūtās, taču atceros, ka tā bija samērā blīva. <br />Par paniņām man ir nelielas šaubas. Es nekādā ziņā neesmu pārtikas tehnoloģe, bet man liekas, ka paniņas nav skābpiena produkts, tās rodas, kuļot saldkrējumu sviesta ražošanā. Tāpēc varbūt reakcija ar sodu nav tāda, kāda ir kefīram? Bet nu varbūt kļūdos.<br />Jebkurā gadījumā ceru, ka garšos.Anitahttps://www.blogger.com/profile/17599734659729288150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8917005341470560134.post-44763513932723931372011-03-20T21:09:10.633+02:002011-03-20T21:09:10.633+02:00Tikko no krāsns, nenocietos un vēl karstai nogriez...Tikko no krāsns, nenocietos un vēl karstai nogriezu kancīti. Pirmais iespaids- varēja "uzpūsties" drusku vairāk, vai nu sodu par maz pieliku, vai tāpēc, ka kefīra vietā paniņas? Vispār, ļoti patika process, rezultāts būs vēl jāpiešauj. Paldies!eneiLhttp://www.klab.lvnoreply@blogger.com