Lapas

otrdiena, 2009. gada 6. oktobris

Marinēti cukini

Pēkšņi tāds aukstums iestājies, ka laiks atvadīties no tāda auksta un atspirdzinoša ēdiena. Tagad siltu, asu, ar garšvielām.
Bet nu šis vēl tāds vasarīgs.


Avots- Ellie, www.cookschool.ru, recepte no www.carina-forum.com
Vajag:
500 g cukini kabaču
50 ml baltvīna etiķa
50 ml eļļas
1 ĒK medus
½ TK sāls
sakapāti zaļumi (dilles, pētersīļi, baziliks)
melnie, rozā pipari, var arī kaltētu rozmarīnu
Gatavošana: sagriezt cukini. Sajaukt visas sastāvdaļas marinādei. Pārliet cukini, atstāt uz 2 stundām ledusskapī (es mēdzu arī uz pusdienu atstāt- man liekas, labāk)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru