otrdiena, 2013. gada 14. maijs

smūzijs 14, biezpiena brokastu

Tā, man ir nelielas problēmas ar šī..eee..flešmoba menedžmentu, jo ļoti intensīva nedēļa (atklāti sakot, mans bērns trešo dienu ēd pelmeņus, jā). Līdz ar to- ja, gadījumā, sanāks iepauzēt- apņemos izlīdzināt turpmākajās dienās. Vairākas interesantas un atšķirīgas receptes jau gaida, bet nav laika iedziļināties un nopirkt sastāvdaļas un vispār dienas gaismā nofotografēt.
Tāpēc šodien- vēl viens samērā līdzīgs, bet ar mazām niansēm.
Vajag (1 porcija):
4 ĒK 5graudu pārslu (var uz nakti iemērkt kefīrā)
4 ĒK vājpiena biezpiena
1 ĒK medus
1/3 ĒK čia sēklu, samalt (var kopā ar parslām)
0.5 gl kefīra
sauja saldētu aveņu, neatkausēt
Gatavošana: visu rūpīgi samalt.