sestdiena, 2015. gada 11. aprīlis

marta iespaidi

Man nedod mieru Lindas ideja par ikmēneša informācijas apkopojumu par ēdieniespaidiem:) Redzēju, ka arī Ilze jau pievienojās, gan jau kāds cits arī. Es arī gribu:) Jo atsevišķa lapa par produktiem kaut kā neliekas funkcionāla, bet tāds ieraksts varētu arī noderēt. Nolēmu arī neierobežot to tikai ar priekiem.
Tātad, par martu.
prieki

1. Mans marta favorīts- "Kārums" krēmveida biezpiens bez piedevām. Mans sapņa produkts beidzot ir realitātē- abslolūti ideāli homogēns biezpiens, turklāt nav attaukots un pilns olbaltumvielu. Cena ne pārāk draudzīga, bet Rimi jau ilgu laiku iepazīšanās akcija un tikmēr maksā ap 1.2 par puslitra kārbu. Ar aprikožu ievārījumu- ooo!!
Sastāvs-aizkustinoši īss: piens ieraudzēts ar pienskābām baktērijām:)
Tā attēlu neatradu pat ražotāja lapā, bet nu tas ir tradicionāls, oranžs. Lai būtu kaut kāds attēls, ielikšu ar mellenēm, tas man arī garšo. Beidzot viens nepārsaldināts deserts.

2. Ilzes dīgsti. Tie mani atkal padara dzīvu pēc ziemas. Es tos ēdu un jūtu, kā caur tiem plūst enerģija- vistiešākajā, ne ezotēriskajā veidā:)) Un tie ir tik garšīgi (it īpaši saulespuķu, kas ir garšīgākie zaļumi pasaulē). Lieku tos uz rupjmaizes ar biezpienu vai arī nemanot apēdu bez pavadījuma, stāvot pie palodzes.
Attēls no Ilzes mājaslapas. 

3. Kafejnīcā "Mū" ir Tādi Biezpiena Keksiņi!!! Viegli, mitri un ideāli! Protams, es nojaušu, ka to perfekcija slēpjas arī sviestā un vispār jau vajadzētu piebremzēt, bet nu.

un skumjas
4. Atradu saldētavā pirms neilga laika pirkto "Ekselences"plombīru, nolēmu izmest pārpalikušo. Izmetu izlietnē, slinkums bija iet tālāk. Nogulējis tur visu nakti, tas gandrīz neminījās apjomā, tikai pārvērtās par tādu daudz blīvāku baltu substanci. Pat domāt negribu- KAS tas ir. Zinu tikai, ka normāls saldējums izkūst un aiztek. Tas ir drausmīgi, jāsaka. Kamēr bērns bija mazs, varēju kontrolēt un pirkt kaut ko relatīvi ēdamu, bet tagad sanāk, ka viņš visu vasaru katru dienu ēd ko tādu:(