sestdiena, 2014. gada 26. jūlijs

karstā laika deserts- aprikozes ar kastaņu biezeni

mans jūlija prieks- kastaņu biezenis, kas ideāli sader ar augļiem un ogām, neprasa nekādu gatavošanu un priecē visus, jo nav ikdenišķs produkts. 
Nopērkams Stokmann'ā, sastāvs ideāls (kastaņi, niedru cukurs, vaniļa), cenu precizēšu, kad nedaudz rimsies karstums un tikšu līdz kārtējai burkai. 

Vajag:
sulīgas, gatavas aprikozes
kastaņu biezenis
mellenes vai zemenes
Gatavošana: pārgriezt aprikozi uz pusēm-izņemt kaulu-ielikt nedaudz biezeņa-uzbert ogas.
Iespaidi: ļoti harmoniski, saldi, svaigi un tekstūra tāda... nevienkārša. Paldies māsai par ideju! 
Vēl deserti ar pildītiem augļiem-
melones deserts melonē
persiki ar rikotu, shokolādi un vaniļu