piektdiena, 2013. gada 24. maijs

smūzijs 21, rabarberu

nu tā, lūk, likumsakarīgi un sezonāli smūzijos ienāk rabarberi. Pirmie šogad manā mājā, nevaru nopriecāties un arī izlemt- ko no tiem pagatavot.
Recepte no allrecipes.com
Vajag (2 porcijām):
1 tase saldētu rabarberu gabaliņu
1 banāns
1 tase dzērveņu sulas
1/2 tases vaniļas jogurta
3 pilieni sarkanās pārtikas krāsas (neizmantoju)
Gatavošana: rūpīgi sablenderēt.
Iespaidi: ļoti labs, svaigs, rabarberu jūt, taču neuzbāzīgi. Banānam vajadzētu būt ļoti gatavam, vai arī nāksies likt kādu saldinātāju (piemēram, medu). Manuprāt, banānu arī vajadzētu sasaldēt, jo nedaudz par šķidru sanāk.