sestdiena, 2014. gada 6. septembris

biezpiena-cepumu torte ar avenēm (bez cepšanas)

skatījos šodien uz brazīliešu bruģi šeit un atcerējos, ka sen jau gribēju ielikt savu variāciju par tēmu:)
Ļoti vienkāršs deserts- bez cepšanas, bez pūlēm, sanāks visiem.
Vajag:
1,5 paciņu "Selgas" vai līdzīgu cepumu (tātad- 270 g)
2 paciņas presēta biezpiena (tātad- 360 g)
3 TK cukura
5 ĒK laima sīrupa
4-5 ĒK jogurta bez piedevām, var arī saldo krējumu
1/3 gl piena mērcēšanai
liela kārba aveņu (500 g)
Gatavošana:
Samalt ar blenderi biezpienu ar jogurtu, cukuru, sīrupu.
Panemt dziļu cepšanas formu, cepumus ātri mērcēt pienā un likt pirmo kārtu. Tad krēmu, avenes, otro cepumu kārtu, krēmu, ogas.
Atstāt ledusskapī uz stundu vai pāris.