sestdiena, 2015. gada 29. augusts

tosti ar kale-olu kulteni

grauzdēta maize ar omleti pa virsu- tas ir ļoti garšīgi, brīvdienas brokastu etalons. Viena no lietām, pēc kurām skumstu bezglutēna dzīvē. Un pat nopirku neēdamo maizi bez glutēna, ja to cītīgi apgrauzdē un uzliek daudz omletes- var paciest.
Vajag (3 tostiem)
3 maizes šķēles (baltmaize vai graudmaize)
1 ola
1 TK krējuma
sāls, pipari
1 vidēji bieza siera šķēle, sagriezt kubiņos
liela kale lapa, izņemt kātu, sagriezt sīki
piciņa sviesta
Gatavošana:
Labi sagrauzdēt maizi. Uz pannas izkausēt sviestu. Viegli sakult olu ar krējumu, sāli, pipariem. Uz pannas likt kale, apcept uz mazas uguns pāris minūtes. Liet olas un krējuma maisījumu, pa virsu izbērt sieru, maisīt nepārtraukti, kamēr viss sacepas kopā. Likt uz tostiem,