ceturtdiena, 2014. gada 4. septembris

vistas kotletes ar burkāniem un kariju

mūsu septembra favorīts. Ļoti sulīgas un garšīgas. Un vienkāršas,  protams- nekā cita pagaidām mājās nebūs, mācību gada sākums katru reizi pārsteidz no jauna:))
Vajag:
vistas fileja- nu, teiksim, 600 g
2 vidēji burkāni, sarīvēt (es rīvēju ar korejiešu burkānu rīvi)
1 liels sīpols, sīki sagriezt
sāls, pipari, 1/3 TK karija pulvera
nedaudz eļļas cepšanai
Gatavošana:
Ar blenderi samalt fileju, pielikt sīpolus, burkānus, sāli, piparus un kariju, kārtīgi samīcīt.
Izveidot kotletes, apcept nelielā eļļas daudzumā, kamēr zeltainbrūnas. Likt katliņā, pieliet nedaudz ūdens, sautēt uz minimālas uguns 15 minūtes.
Komentāri: galvenais- nesamazināt sīpolu un burkānu daudzumu, tie jau arī ir sulīguma noslēpums.