Bet nu ne par to.
Toties ziemā ir iespējami šādi grafiskie skati- manas mājas pagalmā, kuru es mēdzu fotografēt visos gadalaikos, regulāri nonāk milzīga vārnu kolonija. Diezgan trokšņaini nonāk, jāsaka. Bet skaisti. Fotogrāfijas, ja kas, nav melnbaltās, pavisam parasts režīms.
Un tad vēl ziemā (reti sanāk visu ierakstu savilkt kopā tematiski:)) ir iespējami šādi ēdieni (jo manā mājā negaidīti nonāca vistas desa no "Gaļas meistaru" veikala).
Briseles kāposti ar puraviem un desu
Vajag:
1 paprika, sagriezta
1 desa (nu, tāda ka liela kūpināta sardele)
1/2 purava kāts
ķimenes, 1 TK eļļas
Gatavošana:
Uzkarsēt TK eļļas, pievienot ķimenes, pēc minūtes- smalkos gredzenos sagrieztus puravus. Pēc 3-4 minūtēm- briseles kāpostus, sagrieztu desu, papriku, nedaudz ūdens. Sautēt 10 minūtes, pārkaisīt ar pētersīļiem.Garšīgi!