piektdiena, 2009. gada 5. jūnijs

Kokosriekstu un laima cālis

Recepte no kokosriekstu piena kārbas:)
Kokosriekstu un laima cālis

Vajag:
4 vistas krūtiņas
kārba kokosriekstu piena
3 laimi (sarīvēta cedra un sula)
2 ĒK eļļas
1 ĒK zivju mērces (ja nav- aizvietot ar sojas)
4 ĒK saldās čili mērces
pubsbunte kinzas un zaļo loku
Gatavošana:
1. Sagriezt vistu puscentimetru plānās strēmelēs. Sajaukt ar cedru un laima sulu, novākt ledusskapī uz stundu.
2. Uzkarsēt uz lielas uguns eļļu, likt vistu ar cedru un sulu, apcept 4-5 minūtes līdz zeltainai krāsai.
3. Pievietot pienu, mērces, sautēt 5 minūtes.
4. Pārkaisīt ar kinzu un lokiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru