M.Sirmā recepte, nokopēta no lnt lapas bez izmaiņām
Vajag:
saldais krējums 500ml
pūdercukurs pusglāze
biezpiens (kāds no mitrajiem) 400gr
auzu pārslas 200gr
medus 4 ēdamkarotes
Gatavošana: "Saldo krējumu saputo līdz putukrējumam. Var arī blenderī. Ja saldais krējums turēts ledusskapī-saputosi ātrāk! Atceries, ka starp putošanu un sišanu ir liela atšķirība. Nenogalini putukrējumu, bet iedauzi tajā gaisu.Pūdercukuru izsijā caur sietiņu, uzmanīgi iemaisi putukrējumā. Cukurs šim gadījumam būs par rupju. Ņem biezpienu, arī izspied caur sietiņu, iecilā masā. Uz uzkarsētas pannas uzber auzu pārslas, pieliec medu, karsē lēnām maisot. Rezultāts = apgrauzdētas auzu pārslas ar medu! Šo karsto masu nejauc kopā ar putukrējumu, tas nomirs:) Obligāti atdzesē!! Pēc brieža liec klāt un iespied pusi no citrona-svaigumam.Visu viegli iecilā. Pildi traukos, katram pa karotei.. Viss. Gatavs. Ēdam."
Iespaidi: vienkārši, ātri un, protams, garšīgi. Izspiest biezpienu diemžēl obligāti:)
Какой полезный завтрак))
AtbildētDzēstАнита, это у тебя такая красивая чёрная смородина?
Тридцатипятипроцентные сливки и полезность)))
AtbildētDzēstДа, это замороженная смородина.
А у тебя ни слова не было о проценте сливок))
AtbildētDzēstТак у нас не бывает других)))
AtbildētDzēstЗавидую)) правда
AtbildētDzēstУ нас 35 % еще поискать надо
Ну, ты ж понимаешь- обратная сторона у всего есть. 35% живых сливок или 10% химических стерилизованных. Среднего- не дано)))
AtbildētDzēst