Laikam tomēr vēl neesmu gatava pilnībā slēgt šo blogu, kaut gan, jāatzīstas, krīzes šai sakarā kļūst arvien biežākas. Nerunājot jau par konkrēti ar blogu saistītiem iemesliem, vēl pastāv "Troņu spēles", kurās esmu iegrimusi, skatoties 2 sezonas un lasot 5 grāmatas)), kā arī darba gada nogurdinošais noslēgums.
Taču neatkarīgi no tā ēst es gatavoju un arī šo to jaunu.
Šī recepte ir no Reičelas Alenas grāmatas. Oriģinālā ir nevis vienkārši pasta, bet konkrēti rigatoni. Neatceros, vai man ir rigatoni- nu, kaut kas maksmāli tuvs.
Vajag:
450 g rigatoni makaronu
2 ĒK olīveļļas
4 mazi kabači, sagriezt gareniski strēmelēs
100 g maskarpones vai svaigā vai krējuma siera
3 ĒK piena
1/2 citrona miza, sarīvēta
3 ĒK sasmalcināta bazilika
sāls, svaigi malti pipari
Gatavošana:
Izvārīt makaronus kā teikts instrukcijā.
Kamēr tie vārās, pannā uzkarsēt eļļu, likt kabačus, cept 3-4min., kamēr zeltaini. Traukā sajaukt sieru, pienu, citrona mizu un 1 ĒK bazilika. Likt pie kabačiem, cept 1 minūti. Pievienot sāli-piparus. Nokāst makaronus, pievienot mērci, apmaisīt, uzreizi ēst, pārkaisot ar baziliku.
Komentāri un iespaidi: ļoti ātri, precīzi un rezultāts sanāk burvīgs- ļoti svaigs, viegls, smaržīgs.
Slēgt blogu gan nevajag, krīze jāpārvar!:)
AtbildētDzēstNē, nē..man te ir pa kādai iedvesmai un savai mīļai receptei, ko aizņemties.. šobrīd īpaši noder uz darbu līdzi ņemamās idejas..un laika ietaupāmās padarīšanas virtuvē.. :)
AtbildētDzēstArī rekti ieraksti ir ieraksti! Un recepšu dēļ arī šis blogs jāpatur atvērts! ;)
AtbildētDzēstBlogu nevajag slēgt!!! Es tik bieži te iedvesmojos!
AtbildētDzēstJaa, es arii pievienojos domai, ka noteikti blogam jaaturpinaas! Slegt nedriikst :)).
AtbildētDzēstIeva
Un es arī. Šis ir mans mīļākais ēdienu blogs. Vispār mīļākais blogs. Un īsti citu mīļāko es negribu!(kājas piecirtiens pie zemes):D
AtbildētDzēstIepauzē, ja tā jūtas, ka vajag, taču atgriezies! Gaidīsim.
Elīna
Liels paldies! Tas ir tik ļoti uzmundrinoši- izlasīt ko tādu. Nav jau tā, ka man ir totāls apnikums vai arī es laužos un uzprasos uz komplimentiem, vienkārši pēdējā laikā pazuda jebkāda atgriezeniskā saikne un tad jau blogs pārvēršas par tīru ekshibicionismu. Tagad saprotu- tā nav, viss kārtībā, viss notiek. Kamēr kāds lasa, tikmēr arī jēga ir.
AtbildētDzēstBlogs ir lielisks un dod labumu daudziem. Katrā ziņā man ļoti noder. Paldies! Jana
AtbildētDzēstIr ir jēga :) Noteikti... varu tikai pievienoties dedzīgajiem...nost ar slēgšanu :)
AtbildētDzēstAnita, Tavs blogs ir ļoti foršs un iedvesmojošs. Arī man tas ir mīļākais no visiem. Dace
AtbildētDzēstUn vēlreiz paldies!
AtbildētDzēstVisu sapratu, čīkstēt pārstāju, visu turpinu:))
Un kā vēl jāturpina!!! Esi atbildīga pret tiem,ko esi pieradinājusi. :)) Šis man ir viens no mīļākajiem recepšu blogiem,gan recepšu dēļ,gan recepšu pasniegšanas dēļ.Ļoti patīk recepšu tā sauktie ievadiņi,kad uzraksti ,no kā esi smēlusies ideju,kāpēc gatavo šo konkrēto ēdienu,komentāri un iespaidi utt.Patīk,ka šeit ievietotās receptes nav ,,stīvas,,. Regulāri te ienāku apskatīties vai ir kas jauns,un nebēdā,ja kādu brīdi trūkst iedvesma,šeit taču ir tik daudz visa kā ,ko apskatīt atkal un atkal.Šeit ir visgaršīgākās cepumu receptes un ļoti daudz ideju veselīgām maltītēm.Ja kādu dienu šo blogu neatrastu,tas man būtu riktīgs kreņķis,jo es taču nepārrakstu visas receptes sev kladē,jo es zinu ka tās kā dāvana man ir pasniegtas šeit.Turpini iedvesmot un priecēt mūs,mēs pārējie savukārt gatavosim un priecēsim
AtbildētDzēstcitus un tā, lai tas prieks iet pa apli pa pasauli apkārt!
Evita.
Evita, paldies! Būšu atbildīga un vairs neraustīšos!)))
DzēstEs arī lasu regulāri un iesaku citiem - viens no maniem mīļājakiem blogiem!
AtbildētDzēstPaldies!!
Dzēst