ceturtdiena, 2013. gada 2. maijs

smūzijs 2, brokastu ar musli

Novērtēju smūziju kā brokastu variantu. Tas, cik saprotu, ir smūzija klasiskais izmantojuma veids. Labas brokastis- ātri pagatavojamas, garšīgas, sātīgas, veselīgas (šausmas, cik daudz plusu!)
Vajag (1 liela porcija):
50 musli (man- I love eco, bez cukura-augļiem-riekstiem)
150 ml piena
120 ml bezpiedevu jogurta
pusbanāns
ja vēlas saldāku (es vēlos, protams)- kādu TK medus
Gatavošana: musli pārliet ar pienu, atstāt uz nakti. No rīta visu salikt blenderī un rūpīgi samalt.

6 komentāri:

  1. Izklausās labi! Un sablenderētas pārslas noteikti nav tik smagas kā vienkārši pārlietas.
    Būs jāizmēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sablenderētas vispār nejūt, tikai tekstūrā. Bet nu man bija tie musli, kuri ir, faktiski, 4graudu, ne tikai auzu.

      Dzēst
  2. Mani vienmēr receptēs mulsina, ka jauc kopā jogurtu ar pienu - vai sanāk labi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja garša- tad jā, nekādas vainas, nekādas nesaderības. Ja runa par veselīgumu- nu, domāju, ka tā arī nav problēma, skābpiena produktus jau jauc bieži kopā ar pilnpiena- gan tortēs, gan kaut vai ēdot biezpiena plāceņus ar kondensēto pienu.

      Dzēst
  3. Paldies par iedvesmu, uztaisīju savu variantu- bezpiedevu jogurts, paštaisītā granola, zemenes, nedaudz medus. Ļoti garšīgi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai ne? Un tik ātri! Un tik daudz iespēju eksperimentēt.

      Dzēst