pirmdiena, 2013. gada 6. maijs

smūzijs 6, zemeņu-biezpiena

rahka tagad ir mans mīļākais produkts. It kā jau- kas te grūts- paņem blenderi un pārvērt vājpiena biezpienu par rahku, bet nu man nepatīk liekas kustības. Šodien izmēģināju to kartupeļu sacepumā/pīrāgā- izcils. Rīt ielikšu recepti. Bet nu tagad kārta sestajam smūzijam. Ar fotogrāfiju, kas tapusi stipri par vēlu vakarā. Visas jau vienādas, varētu apmainīt, bet dokumentālā patiesība svarīgāka:)
Vajag (2 porcijas):
divas lielas saujas sasaldētu zemeņu, neatkausēt
3 ĒK sasaldētu melleņu, neatkausēt
125 g rahka vai jebkura ļoti mīksta biezpiena
3 TK medus
200 ml kefīra
Gatavošana: visu rūpīgi sablenderēt.
Iespaidi: gan man, gan bērnam likās, ka ar kefīru ir vēl garšīgāk, nekā ar pienu. Bet nu tad sanāk vairāk saldināt, viņam vēl lēju klāt sīrupu.

6 komentāri:

  1. Anita, esi mani ar zēniem padarījusi par smagā formā smūzijatkarīgajiem! :) Paldies :)

    AtbildētDzēst
  2. Aija, man arī iet traki- blenderi vairs nekur nenovācu, nav jēgas, bet veikalā tik šaudos ar acīm- ko vēl varētu samalt?

    Nu ko es varu teikt... labi, ka ne kanēļmaizītes (no pavasara viedokļa)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ... es tik domāju, vai kaimiņi dzird, ka darbinu blenderi 7 no rīta? :)

      Dzēst
    2. Es domāju, ka dzird:) bet nu tas jau īsu brīdi. Es darbinu 7.20. Un man nav pretenziju- lai arī darbina:) Salīdzinājumā ar hokeja čempionātu virs galvas tas ir tāds sīkums:)

      Dzēst
    3. "veikalā tik šaudos ar acīm - ko vēl varētu samalt?" LOL :))) labais :)
      Ieva

      Dzēst