sestdiena, 2014. gada 13. septembris

biezpiena-cepumu torte ar brūklenēm un kanēli

vēl viena variācija. Tiem, kam garšo kanēlis un tā kombinācijā ar biezpienu.
Vajag:
1,5 paciņu "Selgas" vai līdzīgu cepumu (tātad- 270 g)
2 paciņas presēta biezpiena (tātad- 360 g)
3-4 ĒK kanēļa cukura (man- Dansukker, bet var jau parastu cukuru un kanēli klāt)
100 ml saldā krējuma
1/3 gl piena mērcēšanai
brūklenes- vai nu tikai pārkaisīšanai, var arī vēl vienu slāni likt iekšā (svaigas un kraukšķīgas vai arī savārīt ātrajā ievārījumā ar cukuru)
var gabaliņu šokolādes sarīvēt pārkaisīšanai
Gatavošana:
Samalt blenderī biezpienu ar saldo krējumu, cukuru, kanēli. Ieliet pienu mazā šķīvītī.
Ātri mērcēt cepumus, likt 1.kārtu kantainā cepšanas formā. Tad krēmu, tad vēl cepumus, bēl krēmu. Ogas, rīvētu šokolādi pa virsu.
Atstāt uz pāris stundām ledusskapī.
Komentārs: es taisīju pusotru reizi lielāku, ar 3 slāņiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru