otrdiena, 2009. gada 6. oktobris

Marinēti cukini

Pēkšņi tāds aukstums iestājies, ka laiks atvadīties no tāda auksta un atspirdzinoša ēdiena. Tagad siltu, asu, ar garšvielām.
Bet nu šis vēl tāds vasarīgs.


Avots- Ellie, www.cookschool.ru, recepte no www.carina-forum.com
Vajag:
500 g cukini kabaču
50 ml baltvīna etiķa
50 ml eļļas
1 ĒK medus
½ TK sāls
sakapāti zaļumi (dilles, pētersīļi, baziliks)
melnie, rozā pipari, var arī kaltētu rozmarīnu
Gatavošana: sagriezt cukini. Sajaukt visas sastāvdaļas marinādei. Pārliet cukini, atstāt uz 2 stundām ledusskapī (es mēdzu arī uz pusdienu atstāt- man liekas, labāk)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru