piektdiena, 2010. gada 1. janvāris

Rumāņu kafija (ar kakao)

Pēc nakts ciemiņiem kafijas normālai tasei lāga nesanāk. Ir iegansts pagaršot šo dzērienu, jo vienu TK sagrabināju.

Avots- Larisa, cookschool.ru, Ю.А. Лавров «Напитки здоровья»
Vajag:
3 TK smalki maltas kafijas
2 TK pūdercukura
1 TK kakao pulvera
2 tases auksta ūdens
cukurs, vaniļa
Gatavošana:Sajaukt kafiju, pūdercukuru, kakao… kā to, diez, sauc latviski? Turkā? Džezvā? Nu, kur vārāt kafiju, tur jauciet. Apliet ar ūdeni. Uzvārīt, noņemt no uguns pirms sāk burbuļot. Pievienot cukuru, vaniļu, pienu vai saldo krējumu.
Iespaidi: tīri garšīgi, kafija nenomāc kakao un otrādi.

3 komentāri:

  1. Ой, подозреваю, что это я )))))
    С джинсовой (я права?) прихваткой очень интересно выглядит.

    Я себе сейчас какао с имбирем делаю часто и добавляю мarshmelo.

    Смотрю ты на форуме совсем не пишешь уже, вся здесь))))

    з.ы. поздравляю с 2010! пусть он будет теплым и хорошим!

    AtbildētDzēst
  2. Да, Ларис, это однозначно ты!:))) Я и по адресу принесу благодарность, не успела со вчерашнего дня, вечно лень с радикалом возиться- здесь-то напрямую.
    Спасибо за поздравление! Тебе тоже очень, очень приятного и творческого года!
    На форуме не пишу, потому что практически не готовлю нового, бывает:))

    AtbildētDzēst
  3. Анита, и тебе спасибо за поздравление!
    Я уже и не помню, когда брала фотоаппарат в руки))даже батарейки разряжены)))
    з.ы. очень нравится твоя новая аватарка - зимняя и радостная

    AtbildētDzēst