trešdiena, 2010. gada 31. marts

nu ļoti veselīgi salāti

Diedzēto kviešu un redīsu salāti ar parmezānu

Ideju par diedzētu kviešu izmantošanu salātos un apvienošanu ar redīsiem un parmezānu atradu žurnālā narakeshvara.livejournal.com. Tas ir ļoti, ļoti nopietns resurss par veselīgo dzīvesveidu un filozofiju.

Vajag:
pusglāzi diedzētu kviešu
4-5 redīsus, sagriezt šķēlītēs
pāris spnātu lapas, saplēst
pusbunte pētersīļu, sasmalcināt
20 gr parmezāna, rupji sarīvēt
2 ĒK olīveļļas
nedaudz citrona sulas
pipari, sāls
Gatavošana: visu sajaukt.
Iespaidi: ērti līdznešanai un darbu, garšīgi, sātīgi, pavasarīgi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru