trešdiena, 2010. gada 31. marts

biezpiena sacepums

Saldētavā vēl diezgan daudz ogu, bet vasara strauji tuvojas:) Mēģinu biežāk atcerēties par utilizēšanu.
Biezpiena sacepums ar avenēm un upenēm
Elementārs tik ļoti, ka grūti nosaukt proporcijas. Jo pagatavots no biezpiena placeņu mīklas pārpalikumiem- nu tā, kā taisa visi, tikai miltu vietā- manna (apmēram- 1 ola, 1 ĒK cukura, pussauja mannas un 200 g biezpiena). Un tad cepamās formiņas ieziest ar sviestu (ieteiktu individuālās, pa smuko izņemt nesanāks:)), likt kārtu mīklas, tad kārtu saldētu ogu, atkal kārtu mīklas, atkal kārtu ogu un virsū- kārtīgu skābā krējuma kārtu. Pārkaisīt ar cukuru.
180 C, kādas 15 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru