Vajag:
100 gr mandeļu
100 gr kaltētu dzērveņu
1 ĒK medus
šķipsna kanēļa
pusapelsīna sula
Gatavošana: apcept mandeles uz sausas pannas, samalt. Iemērkt dzērvenes uz pusstundu sulā, tad samalt. Sajaukt dzērvenes ar mandelēm, pievienot medu. izmīcīt, savelt bumbiņas.
Iespaidi: ļoti laba kombinācija. Ar šo mandeļu un augļu masas attiecību konfektes sanāk ne tik lipīgas, var arī neapviļāt.
Garša dikti atgādināja rupjmaizes kārtojumu. :)
AtbildētDzēstInteresanti kāpēc- nav taču nevienas sastāvdaļas, kas atkātotos:)
AtbildētDzēstUn vai tas bija labi:)?
Jā, tiešām dīvani, bet tās apceptās mandeles ar dzērvenēm kaut kā tā sareaģēja. :) Un man tiešām garšoja.
AtbildētDzēstCik ilgi šādas konfektes var glabāt?
AtbildētDzēstJana, es nekad neesmu īsti sekojusi līdzi, taču pašlaik man ledusskapī ir līdzīgas- taisīju pirms nedēļas un noteikti pa šīm brīvdienām vēl nepiebeigsim- tikko speciāli aizgāju apskatīju- nekādu izmaiņu. Glabāju skārda kārbā, ar vāku. Domāju, ka arī ilgāk par nedēļu noteikti var glabāt. Drošības labad, ja ir jāuzglabā ekstrailgi, varbūt ir vērts atteikties no apelsīna sulas.
Dzēst