Vajag:
apmēram 300 g ķirbja, sagriezt kubiņos; 2-3 selerijas kāti, sagriezt nelielos gabaliņos
puse maza kabača, sagriezt
dažas lielas spināta lapas, saplēst
tase sviesta pupiņu (saldētu pašlaik)
1 ĒK karija pastas (šeit ir), pētersīļi, sakapāt,
Gatavošana: katlā ieliet pusglāzi ūdens, pielikt karija pastu. Uzvārīt, iebērt sviesta pupiņas. sautēt zem vāka 10-15 minūtes, pielikt ķirbi, kabaci, sautēt vēl kādas 10 minūtes. Pāris minūtes pirms beigām pielikt spinātus. Gatavo sautējumu pārkaisīt ar pētersīli, sezama sēkliņām.
Iespaidi: kamēr vēl nav pavasara dārzeņu ar izteiksmīgu garšu, manuprāt šis ir optimāls variants ātri dabūt kaut ko garšīgu un veselīgu.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru