pirmdiena, 2010. gada 5. aprīlis

Lieldienu dāvanas cepumi

Var konkurēt ar lazdu riekstu cepumiem vienkāršībā un sastāvdaļu skaitā. Tur, liekas, bija trīs, te- pavisam nedaudz vairāk. Tādi cepumi- grūti iedomāties, ka mājās nebūtu visa to pagatavošanai. Nu, vienīgi pūdercukurs, bet to jau arī var iztaisīt. Rezultāts- ļoti dekoratīvs. Tādam kustību minimumam- skaistākie cepumi, ko esmu cepusi. Recepte- chadeyka.livejournal

Šokolādes cepumi

Vajag:
1 ola
3 ĒK cukura (75 g)
50 g šokolādes, 20 g sviesta
3 ĒK miltu (ar kaudzi, 100 g)
pāris TK pūdercukura
Gatavošana:
Izkausēt šokolādi kopā ar sviestu (ūdens peldē). Saputot olu ar cukuru. Pievienot siltu šokolādi. Akurāti un rūpīgi pamazām pievienot miltus. Mīklu ņemt ar tējkaroti, piepalīdzot sev ar vēl vienu tējkaroti, likt šķīvī iebērtā pūdercukurā. Apviļāt, izveidot kaut ko līdzīgu bumbiņām. Likt uz paplātes ar cepamo papīru. Cept 180 C 15-20 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru