sestdiena, 2011. gada 5. marts

šokolādes pankūkas (5/5)

esmu jau tā pieradusi pie šokolādes, ka varētu tā dzīvot vienmēr. Taču pavasarī parasti ar tik radikāliem saldumiem iepauzēju (tas ir ieradums, ne ar tievēšanu saisīts), tāpēc labi vien ir, ka datums liek pabeigt pirmo no manām apņemšanām.
To pašu varu teikt par pankūkām- šī nedēļa slēdza geštaltu, esmu tās cepusi bērnam vairākkārt- uz skolas svētkiem, tāpat, "jo ir brīvdienas" un tml. Vēl vienu recepti atliku- pietiekami interesantu, bet nu viss, pietiek.
Šokolādes pankūkas

Recepte -Selena, cookschool.ru, sākotnēji- carina-forum.com.
Vajag:
0.5 l piena
2 ĒK kakao ar cukuru*
1 ola
1 pilna glāze miltu
1 ĒK eļļas bez smaržas
3/4 TK sāls (es liku mazāk par 1/2 TK)
* es liku 2 ĒK kakao un 2 ĒK cukura
Gatavošana:
Iesijāt traukā miltus ar kakao un sāli, iztaisīt iedobi, iesist olu, ieliet pusi piena, akurāti samaisīt. pakāpeniski pieliet pārējo pienu, eļļu, labi samaisīt. Atsktāt uz kādām 15 minūtēm. Cept uz lēnas uguns, pannu pāris reizes ar otu pārziest ar izkausētu sviestu.
Komentāri:
Jaukas pankūkas, vienkārši gatavojamas, šokolādīgas, garšīgas kopā ar putukrējumu. Cik saprotu, autore pildīja ar bumbieriem (laikam jau karamelizētiem). Nu, dažādas iespējas pastāv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru