piektdiena, 2014. gada 29. augusts

biezpiena bumbiņas ar krūmmellenēm

krūmmelleņu ideālais izmantošanas veids, jo tās ir stingras un nav skābas. Viss kopā prasa 5 minūtes+kādu stundu ledusskapī. Sastāvdaļas elementāras, process- arī elementārs.

Vajag:
3 paciņas biezpiena (540 g)- ja tas nav presētais, nāksies sablenderēt 
pusapaka saldā krējuma (100 vai 125 ml)
1 paka "Selgas" (180 g) vai citu līdzīgu cepumu, samalt blenderī
150 g krūmmelleņu
4 ĒK gaišbrūnā cukura+ 1 ĒK vaniļas*
kokosa skaidiņas (apt.50 g)
Gatavošana:
Visu, izņemot kokosrieksta skaidas, rūpīgi sajaukt (samīcīt ar rokām), savelt bumbiņas, apviļāt kokosa skaidās, likt uz pāris stundām ledusskapī.
Komentāri: noteikti var mēģināt saldināt ar medu vai tml.

4 komentāri:

  1. Paldies par recepti, noteikti būs jāizmēģina.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Priecāšos, ja patiks! Šodien ievērtēju, ka ja atstāj uz trešo dienu, noteikti jāliek konteinerī, savadāk apkalst:)

      Dzēst
  2. Jā, krūmmellenes... Tikko biju uzcepusi ''Pavlovu'' (otro reizi mūžā) ar krūmmellenēm, nu ļoti labi bija! Būs jāpamēģina arī šāda recepte! Paldies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es kaut kā beidzot novērtēju, līdz shim man likās absolūti bezjēdzīga oga- nu labi, dekoratīva:) Taču tagad arī garsha iepatikās. Pavlova noteikti ļoti skaista sanāca (arī nekad neesmu gatavojusi)!

      Dzēst