ceturtdiena, 2009. gada 11. jūnijs

Biezpiena čībiņas

Avots- www.edimdoma.ru, Lilia
Pildījumam: 300 gr ābolu, nomizot un sagriezt
1 ĒK cukura
1 ĒK sviesta
Mīklai: 300 gr miltu
100 gr cukura
1 paciņa (9 g) irdinātāja
1 paciņa vaniļas cukura
1/4 TK sāls
125 gr biezpiena
100 ml piena
75 ml eļļas (neitrālas, ideāli no vīnogu kauliņiem)
Gatavošana:
Pildījums. Uz pannas sasildīt sviestu, pievienot sagrieztus ābolus un cukuru. Sautēt zem vāka 5 minūtes uz lēnas uguns. Noņemt.
Sajaukt miltus, irdinātāju, sāli, cukuru.
Biezpienu sajaukt ar pienu, eļļu.
Pievienot biezpiena masu pie miltu maisījuma. Izmaisīt ar mikseri. Sadalīt 9 daļas, savelt bumbiņas. Izveltnēt bumbiņu, uzlikt pildījumu, aizspiest malas.
Uz cepamā papīra un uz plāts. Pārziest ar olas dzeltenumu+1 ĒK krējuma.
Cept 20 minūtes 180 grādos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru