Un arī pie viena- recepte.
Marinēts siers ar baziliku
Marinēts siers ar baziliku
Avots- „Labu apetīti”, 06.2008.
Vajag:
200 g mīksta kazas piena siera
200 g maskarpones siera
2 buntītes svaiga bazilika
60 ml olīveļļas
Sāls, malti melnie pipari
Gatavošana:
Abus sierus samaisīt kopā un sakult. Bazilikam noplūkt lapas no kātiem. Burkā likt kārtās siera maisījumu un bazilika lapas, pārkaisot slāņus ar sāli, pipariem, apslacīt ar olīveļļu. Turpināt, līdz siers ir beidzies.
Komentāri: sāli neliku, mīkstais „Līcīšu” kazas siers ir gana sāļš. Izmantoju šo sieru karstā laika vakariņām- bagātīgi sapildīt lavašā un vairs neko nevajag.
Šī lieliskā recepte kārtējo reizi ierosina manu apetīti, un siers neapšaubāmi ir mana vājība. Šķiet, ka siers iederas jebkur un padara jebko vēl gardāku, hehe.
AtbildētDzēstPaldies!
par siera marinēšanu neko neiznu :) , bet nu tā animācija.... uj .... cik tur krāsas ir izlietots.... :)
AtbildētDzēstto ciploks- paldies, pilnīgi piekrītu. Siers arī neko īpašu klāt neprasa, pašpietiekami labs:)
AtbildētDzēstto anonīms- jā, es arī par to padomāju- cisternām:)