sestdiena, 2013. gada 11. maijs

smūzijs 11, persiku

recepte no veca GoodFood numura.
Peach melba smoothie
Vajag (2 porcijas):
410 g konservētu persiku
100 g saldētu aveņu
100 ml apelsīnu sulas
150 g fresh custard (cik saprotu, tas ir vārītais krems. Tātad- varētu aizvietot ar vaniļas pudiņu. bet nu man nebija, aizvietoju ar vaniļas biezpiena krēmu)
Gatavošana: visu rūpīgi sablenderēt.
Iespaidi: garšīgs, it īpaši ja garšo konservēti persiki:)

2 komentāri:

  1. Jā, es arī jau esmu izmēģinājusi gan ar saldajām biezpiena masām, kas ir veikalos (tādi ka krēmiņi), gan ar parasto vājpiena biezpienu, nav ne vainas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bet nu tomēr man ir interesanti pagaršot ar vārīto, pamēģināšu ar gatavo pudiņu.

      Dzēst