Neatceros- no kurienes ideja (un kurš to atrada), paldies autoram jebkurā gadījumā
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhEVjPCtyYZRfWCjFz_tsaiI4jK9rROQtYnnykMh13GgtaRCWP85HSDEsyjw_VQPK1KZEEVm-OhpvPEHOfcq6juAcIGcLKxPEQmDFROyr4ACkzW2vAM0VQHIzd0DFU4WLihjlTUgxDxlvk/s400/paipalu+olas.jpg)
Vajag:
paipalu olas
Dižonas sinepes ar sēklām
juras sāls ar piedevām (man bija ar sīpoliem un garšaugiem)
Gatavošana:Izvārīt olas, viegli iesist zem ūdens strūklas, nomizot. Pusi olu sagriezt uz pusītēm, uzlikt virsū drusciņ sinepju. Veselās olās ar vienu galiņu iemērkt sāli.