Vajag: jebkurus žāvētos augļus vai ogas, kā arī mīļākās garšvielas.
šeit ir trīs kombinācijas:
1. melnplūmes-muskatrieksts-kanēlis
2.aprikozes-muskatrieksts-kardamons (fotogrāfijā- ar riekstiem, bet labāk nevajag)
3.dateles-muskatrieksts
Gatavošana: rūpīgi nomazgāt augļus, nakti mērcēt nelielā ūdens daudzumā, samalt ar blenderi, pievienojot pa šķisnai garšvielu. Ja tiek izmantoti ekoloģiski tīri augļi, malšanai pievienot ūdeni, kuros mērcēti. Ja nē- tad ūdeni es ieteiktu izliet.
Var ēst tāpat, likt uz cepumiem un tml.
Un vēl sanāk izcils deserts- ar blenderi rūpīgi samalt biezpienu ar saldo krējumu un brūno cukuru (vai arī pēc malšanas pielikt medu), likt kārtās
šeit ir trīs kombinācijas:
1. melnplūmes-muskatrieksts-kanēlis
2.aprikozes-muskatrieksts-kardamons (fotogrāfijā- ar riekstiem, bet labāk nevajag)
3.dateles-muskatrieksts
Gatavošana: rūpīgi nomazgāt augļus, nakti mērcēt nelielā ūdens daudzumā, samalt ar blenderi, pievienojot pa šķisnai garšvielu. Ja tiek izmantoti ekoloģiski tīri augļi, malšanai pievienot ūdeni, kuros mērcēti. Ja nē- tad ūdeni es ieteiktu izliet.
Var ēst tāpat, likt uz cepumiem un tml.
Un vēl sanāk izcils deserts- ar blenderi rūpīgi samalt biezpienu ar saldo krējumu un brūno cukuru (vai arī pēc malšanas pielikt medu), likt kārtās