piektdiena, 2013. gada 19. aprīlis

5 minūšu bumbieru deserts

mana draudzene tādā veidā optimizē deserta jautājumu ģimenē ar 2 bērniem, darbu, studijām u.t.t. Noskatījusies ideju ģimenē ar 3 bērniem (darbu, studijām u.t.t.:))
Es noskatījos, pagaršoju un optimizēju savu dzīvi (gan ar vienu bērnu, toties ar darbu, studijām u.t.t.)
Iesaku arī jums- īpaši laikā, kad īsti ēst smalkmaizītes nevajadzētu, bet augļi svaigā veidā ir maksimāli apšaubāmi.
Draudzene cepa bumbierus krāsnī un desertā iesprauda tādu smuku plānu vafelīti - Krievu cigāru, bet riekstus, savukārt, neizmantoja. Es uzrakstīšu kā taisīju es.
Vajag (2 porcijām):
2 bumbierus
pusTK sviesta
pussauja riekstu (mandeles, valrieksti, indijas)- rupji sakapāt
4 kvadrītiņi rūgtas šokolādes
Gatavošana:
Pannā uz mazas uguns izkausēt sviestu, sagriezt bumbierus (es mizoju) kubiņos, apcept ar riekstiem 2-3 minūtes (ja cieti- ilgāk). Likt indiv. traukos (glāzēs, deserta trauciņos). Iespraust katrā sokolādes gabaliņus. Pagaidīt pusminūti, kamēr sokolāde pakusīs. Gatavs.