otrdiena, 2010. gada 6. aprīlis

Sīksīpolu-brokoļu sacepums

Vajag:
divas saujas sīksīpolu (apmēram 20), sagriezt cetrutdaļās
divas saujas izvārītu kartupeļu bumbiņu (dekoratīvajiem nolūkiem, var arī parastus kartupeļus)
iepakojums saldētu brokoļu (vasarā- galviņa svaigu brokoļu), izārīt 5 minūtes ūdenī, pievienojot sāli
purava kāts- kādi 10 cm, sagriezt plānos gredzenos
iepakojums mocarellas bumbiņu
kādi 50 g rīvēta cietā siera
2 olas
dažas ĒK skābā krējuma
kaltēts oregano, sāls, pipari
Gatavošana: ietaukot cepamo formu, pārmijus likt visus dārzeņus un mocarellas bumbiņas. Sakult olas ar krējumu, oregano, sāli, pipariem. Pārliet dārzeņus, pa virsu uzkaisīt rīvēto sieru. Cept 180 C ap pusstundu.
Iespaidi: pat nezinu, ko varētu teikt:) Garšīgi, vienkārši, pavasarīgi.