pirmdiena, 2015. gada 7. decembris

daži rudens iespaidi

jau atstāju domu rakstīt par katra mēneša ēdien-iespaidiem, jāatzīst, ka šis dzīves posms ir garām. Nedz mani vairs tik ļoti interesē ēdiens (glutēns noteikti savāca līdzi lielo interesi:)), nedz arī mans dzīvesveids ir tāds, ka baigi pērku ko jaunu vai eksperimentēju. Jo man ir daudz darba (=maz laika) un pusaudzis-sportists, kas neatstāj nekādas ilūzijas par smalkumiem. Čili kon karne katliem ir mūsu realitāte:)) 

Bet nu pa laikam iespaidi tomēr sakrājas, un receptes arī. Blogu slēgt pagaidām negrasos- nevajag arī, lai klusēšanas posmos pastāv kā pavargrāmata, pati jau to tā arī lietoju. 

Man ir variācijas par auzu maizi, bezglutēna Olivera burkānkūka, dažas jaukas ikdienas zupas- par visu to turpmākajās nedēļās.

Bet tagad nedaudz par tiem iespaidiem.


Kādreiz rudenī Nestle atveda kā dāvinājumu jauno ābolu limonādi. Limonāde normāla, bērnam garšoja- āboli, kanēlis. Var siltā veidā dzert, tas simpātiski. Bet man personīgi patika, cik jauki tas pēdējos gados notiek- smuks maisiņ
š, ap limonādes pudeli aplikta maza adīta šallīte (paturēju to kaķim ar domu par Ziemassvetku bildēm:)), vietējā ražotāja labas kvalitātes ābolu ievārījums, kanēļa mizas- nu ļoti jauks komplektiņš.

ā, nu ja jau par reklāmdāvinājumiem- bija vēl Lakto. Tas, savukārt, mani saviļņoja ar daudzumu- bērns nedēļu dzēra un uz skolu ņēma:) Labs jau produkts, mums tāpat tas bija ikdienā. Un jaunie tilpumi ir ērti un parocīgi.
Un tad vēl jūtos vainīga, ka attiecīgajā sadaļā man joprojām nav ieraksta par Rocket bean roastery. Jo tas notekti ir visa rudens labākais iespaids kategorijā "ēdam pilsētā". Nevar teikt, ka sajutu kaut ko paranormālu no viņu kafijas:), bet tās kūkas ir absolūti izcilas, perfektas un man trūkst vārdu. Turklāt vienmēr ir kāda bezglutēna, kaut arī pilnīgi neērti  šo tehnisko/diētisko vārdu lietot, runājot par to šokolādes-riekstu...vai siera... Interjers izcils, viss pārējais piedāvajums atbilstošs. Nu, personīgi mani nesajūsmina valsts karogi pie sienām, bet nu tas ir šī rudens trends un, protams, pieder pie lietas.

Gribu arī pateikt, ka MIIT un laika gaitā kļūst tikai labāki, ja tas ir iespējams.

Gandrīz aizmirsu!! Visi raksta un es arī, protams! Absoluts ēd pulveri! Tomātu- pie zupām, sautējumiem, čili un tml., un ābolu- kopā ar kanēli uz auzu putras!! Protams, kā es varēju aizmirst! Tas ir spožs un brīnumais izgudrojums un par to man ir ļoti liels prieks.
fotogrāfijas no tīmekļa