Vajag:
1 mazs kabacis, sagriezt garniski uz pusēm un tad daiviņās
mazs ķirbja gabals (kā citrons), sagriezt kubiņos
3 žāvēti tomāti, sagriezt
pusglāze kuskusa
raudene, sāls, pipari
sauja grauzdētu saulespuķu sēklu
1+1 ĒK eļļas (dārzeņiem un kuskusam)
Gatavošana: pannā uzkarsēt 1 ĒK eļļas, pielikt kabaci, ķirbi un garšvielas, apcept uz minimālas uguns pāris minūtes, pielikt tomātus, pieliet nedaudz ūdens (ap1/5 gl), pielikt sēkliņas, uzlikt vāku un sautēt 7-8 minūtes. Pa to laiku pagatavot kuskusu kā teikt instrukcijā uz iepakojuma. Sajaukt kuskusu ar dārzeņiem un pusdienas gatavas. Ja vajag vēl skābāku, uzpilināt citrona sulu.