pirmdiena, 2014. gada 7. jūlijs

ēdam pilsētā. Vai arī dzeram.

Sen nepapildināju šo sadaļu, šodien gāju cauri iezīmei, rakstot apdeitus un nolēmu- man ir ko teikt:)
Visas fotogrāfijas no interneta.

25. Mū Cafe, Tērbatas 66.
Nu, te tīmeklī ieraudzīju jūsmīgu rakstu- lasiet tik. Man nav tik viennozīmīgas attieksmes, laikam jāaiziet vēlreiz.
Interjers- perfekts, mīlīgs, spilgts, Ikea/diy stilā, tagad arī 2 lieli galdi ārā, ar puķupodiem, ēnā.
Sortiments- jauks un hipsterīgs, daudz nelielu saldumu (brauniji, keksi, cepumi), daži kokteiļi, dažas maizes ar pildījumu, saldētais jogurts. Cenas- normālas. Apkalpošana- normāla.
Es nezinu, kas mani atgrūž, kāpēc neeju tur bieži, tā ir gandrīz vai mana piemājas kafejnīca. Nedefinējama sajūta, ka tas ir priekš savējiem? Kaut kas telpas organizācijā, kad visi dzird visus, bet klusumā sanāk pārāk intīmi saskarties ar kaimiņiem? Vai vienkārši mazas un neērtas kafijas tasītes?)) Aiziešu vēl, uzrakstīšu apdeitu:)

26. Mierā, Miera 9, FB lapa
Plusi- burvīga, mājīga, klusa un tiešām ļoti mierīga telpa. Viena no vecākajām šī stila vietām. Daudzas tortes un tējas. Daudz svaigas preses.
Mīnusi- apkalpošana, sakaltušie cepumi (trīs reizes! tendence), nedaudz pārspīlētās cenas. Un vairākas dienas pēc kārtas Roda Stjuarta disks- neizturami:))
Es zinu, ka šai vietai ir milzum daudz fanu- ir jau par ko. Taču, man liekas, šādiem nepiespiestiem un neprofesionāliem projektiem gadu gaitā jākļūst nedaudz profesionālākiem.

27. Fazenda Āgenskalnā, Nometņu 7, mājaslapa
Absolūti burvīga vide- gan iekšā, gan pagalmā, ļoti laipna un ātra apkalpošana, ļoti draudzīga, daudzveidīga ēdienkarte, normālas cenas (lēts restorāns, tā tās varētu apzīmēt), sezonāli ēdieni, laba mūzika, relaksēti cilvēki. Te noteikti neviens nevarētu justies nedz neērti, nedz sveši:)
Par cenām- ar 10 eiro noteikti tiksiet pie kādām pusdienām un dzeramā:) Man liekas, uzkodas, kuras mēs ņēmām (un tās bija lielas- cepts avokado, pildīts un ar dārzeņiem un maize klāt) maksāja ap 4 eiro.
Esiet modri- pagalms pilns zvirbuļu, kuri pretendē uz ēdienu!

28. Atskan svinīga mūzika, jo tagad būs mans favorīts-2014. Swedbank ēkas, Saules akmens dienas restorāns, ēkas 1.stāvā. Darbinieku ēdnīca, ja jau tieši runājam. Taču pieejama visiem parastajiem mirstīgajiem.
Pat ne ēdiens- tas ir normāls, veselīgs, daudzveidīgs un ļoti labi maksā:)), ne apkalpošana- tā ir profesionāla, ne mūzika- tas vienmēr ir mierīgs blūzs, bet vide!!!! Mani ir nobūrusi šī vieta. Tāda skata pār Daugavu nav nekur. Un ārā tā krasmala- tas ir kaut kas neaprakstāms! Urbāna, lakoniska, gaisīga- taču draudzīga un mūsdienīga- ideāla.
Strādā tikai darbdienās, plkst.12-14 daudz apmeklētāju (darbinieki pusdieno).