piektdiena, 2012. gada 12. oktobris

bulgurs ar ķirbi, kaltētiem tomātiem un zaļumiem (5/6)

Divas reizes šonedēļ tās bija manas pusdienas- un neapnīk.
Vajag:
1/3 gl bulgura (sausā veidā)
3-4 kaltētie tomāti, sagriezt
neliels ķirbja gabals (kā neliels ābols)- sagriezt kubiņos
pusbunte pētersīļu, pāris zariņu timiāna, 3 salvijas lapas, dažas seleriju lapiņas
1 TK eļļas, sāls, pipari, 1 cm čili bez sēklām
Gatavošana:
Katlā uzsldīt eļļu, likt ķirbi, čili, timiānu, apcept 2 minūtes, likt bulguru, tomātus, pārliet ar karstu ūdeni (lai pārklātu bulguru un vēl nedaudz), pielikt sāli, piparus, uzlikt vāku, uz nelielas uguns vārīt 10 minūtes, pāraudot- vai neaptrūkstas šķidruma. Noņemt no uguns, pielikt sakapātus pārējos zaļumus.