trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

garšaugu sezonas nobeigums

manā mājā, ne jau vispār:) Jo man ir vēss un tumšs. Rozmarīns vēl kaut kā turas, netālu no plīts, bet baziliks, timiāns un piparmētra izskatījās tik skumīgi, ka nolēmu pārtraukt viņu ciešanas.
Sacepums pavisam vienkāršs, radīts garšaugu utilizācijai un atgādina par to, ka sacept var visu ar visu, ja klāt pieliek sieru.
Kabaču- mocarellas sacepums
Vajag:
1 mazs kabacis, sagriezt puscentimetra apļos
1 mocarellas bumba, sagriezt biezos gabalos
puspaprika, sagriezt strēmelēs
sauja vārītas vai konservētas kukurūzas (man- sagriezta jaunā, kura vēl nav jāvāra)
sāls, pipari
rozmarīns, timiāns, baziliks
Gatavošana:
Visu sajaukt, salikt viegli ieeļļotā cepamtraukā, pārkaisīt ar visām garšvielām, likt 180 C un cept kādu pusstundu.