gatavoju kārtējo devu kartupeļu picas pamatņu (man tās izcili atvieglo dzīvi darba nedēļas laikā) un neaprēķināju biezeņa daudzumu.
Nācās izdomāt kaut ko citu- sanāca neslikti.
Vajag:
kartupeļu biezeni- nu, teiksim, tādu bļodiņu, kā rīta pārslām
puskārbu pupiņu
1 olu
sauju diedzētu kviešu
rīvmaizi
zaļumus- lokus, pētersīļus, dilles- pa lielai saujai. Var arī timiāna lapiņas.
50 g tējas siera vai fetas vai mocarellas, sadrupināt (vai parasto puscieto-sagriezt sīki)
sāli-piparus
nedaudz eļļas cepšanai.
Gatavošana:
Blenderī samalt pupiņas, beigās pielikt kviešus, lai nedaudz arī sasmalcinātu. Pielikt olu, sieru, sakapātus zaļumus, sāli-piparus, pāris ĒK rīvmaizes. Izveidot plāceņus apviļāt rīvmaizē, cept līdz zeltainai krāsai. Ēst ar lapu salātiem, jogurtu, zaļumiem.