Un arī pie viena- recepte.
Marinēts siers ar baziliku
Marinēts siers ar baziliku
Avots- „Labu apetīti”, 06.2008.
Vajag:
200 g mīksta kazas piena siera
200 g maskarpones siera
2 buntītes svaiga bazilika
60 ml olīveļļas
Sāls, malti melnie pipari
Gatavošana:
Abus sierus samaisīt kopā un sakult. Bazilikam noplūkt lapas no kātiem. Burkā likt kārtās siera maisījumu un bazilika lapas, pārkaisot slāņus ar sāli, pipariem, apslacīt ar olīveļļu. Turpināt, līdz siers ir beidzies.
Komentāri: sāli neliku, mīkstais „Līcīšu” kazas siers ir gana sāļš. Izmantoju šo sieru karstā laika vakariņām- bagātīgi sapildīt lavašā un vairs neko nevajag.