10 minūtes laika un top jauka, maiga un vidēji eksotiska zupa. Kokosriekstu piens man vienmēr ir, jo tas bieži noder plātsmaizēm. Garneles gandrīz nekad nav, taču reizi pusgadā nopērku un tad pēkšņi atrodu saldētavā. Karija pasta- vienīgais, kas var arī nebūt- nu, man parasti ir sarkanā. Esmu vārījusi šo zupu arī ar parasta karija pulvera pāris šķipsnām, taču visiem iesaku iegādāties karija pastu (nopērkama Stokmanā), tā ir nepieciešama arī absolūti visiem, kam garšo indiešu virtuves ēdieni. Recepte no „Labu apetīti” 2004/1. Nedaudz cietusi, jo es to kādreiz atradu vecā žurnāla mājas lapā, tad liku krievvalodīgajā forumā (nu, attiecīgi- tulkoju) un tagad tulkoju atpakaļ. Sastāvdaļu saraksts nav cietis un darbību secība- arī nē, vienīgi, pieļauju, stils.
Vajag:
Katliņā ieliet buljonu, kad uzvārīsies- pievienot fileju, kokosriekstu pienu. Vārīt uz nelielas uguns 2 minūtes. Pievienot atsaldētas garneles (iepriekš noliet šķidrumu), vārīt vēl 5 minūtes. Pašās beigās pievienot piparmētras.