Pirmā bija pica ar daudzajiem dārzeņiem.
Sagriezu baklažānus un cukīni plānās ripās, apcepu tos dažas minūtes uz pannas minimālā eļļas daudzumā no abām pusēm. Parziedu picas pamatni ar tomātu mērci, uzliku tai dažas sasmalcinātas spinātu lapiņas un pētersīļu lapas. Liku pārmīšus uz picas pamatnes baklažānus, tomātus, cukīni. Beigās pārkaisīju ar drupinātu mīksto sieru, oregano, timiānu, pipariem, sāli.
Cepu 200 C ap 15-20 minūtēm (gatavību varēs redzēt pēc picas malām, jo dārzeņi tāpat praktiski gatavi.
Iespaidi: daudz dārzeņu, maz mīklas. Ka trūkumu varētu minēt sarežģījumus sagriezt šādu picu:)
Otrā bija cukīni pica ar sēkliņām, sieru, rukolu.
Uz praktiski sausas pannas dažas minūtes apcepu cukīni ripas.
Pārziedu pamatni ar krējumu, kuram pievienoju izspiestu ķiploka daivu. Uzliku saplēstas rukolas lapas. Liku cukīni ripas. Pārkaisīju ar oregāno, sieru, saulespuķu sēklām un sezamu. Cepu 15 minūtes 200 C.