Avots- http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1502/onepan-prawn-pilau
Vajag:
2 ĒK karija pastas
1 neliels sīpols, sīki sagriezt
300 g basmati rīsu
700 ml vistas buljona
150 g garneļu- vai arī aizvietot ar vistu (es liku kādus 400 g filejas, sagriezt nelielos gabaliņos)
tase zaļo zirnīšu
1 sarkanais čili, sagriezt sīki (izņemt sēkliņas)
kinzas sauja, sagriezt
citrons
es vēl pievienoju lielu sauju indijas riekstu un nelielu sauju kaltēto dzērveņu (jo rozīnes neēdu)
Gatavošana (ar manām secības izmaiņām):
Lielā dziļā pannā apcept sīpolus un vistu ar karija pastu 4-5 minūtes.
Pievienot rīsus, sajaukt ar pastu. Pievienot buljonu, zirnīšus, uzvārīt. Pievienot dzērvenes un riekstus.
Uzlikt vāku un gatavot 12-15 minūtes, kamēr buljons iesūcas pilnībā. Pievienot čili piparu, atstāt uz 5 minūtēm. Pasniegt ar kinzu un citrona šķēlēm.
Komentāri: šim ēdienam pilnīgi noteikti nepiciešami normāli rīsi, nevis Valdo individuālās paciņas:) Krišnaītu veikalā Barona ielā nopērkami ļoti labi.
Karija pastu izmantoju maigo.
Izcils ēdiens- ar visu to, ka ļoti vienkāršs. Daudz arī sanāk.
piektdiena, 2009. gada 18. septembris
Vistas pilau
Abonēt:
Ziņas (Atom)