Ieslēdzu tv- bet tur spēļu atklāšanas svētki. Tagad skatos ar vienu aci. Neko nevar saprast, kaut kādi indiāņi sniegā- bet nu skaisti un saviļņojoši. Ļoti man vienmēr patīk OS atlāšanas. Varbūt vajadzētu ieslēgt skaņu un saprast- kas tur notiek:) Bet klausos mūziku un rakstu recepti- būtu par daudz.
Mūzika- veca BG dziesma no, liekas "Radio Āfrikas", ar pārsteidzoši idiotisku slaidšovu:) Saprotu, ka kāds entuziasma pilns fans radījis:) Bet skaņa laba, tāpēc jāklausās, bet nav jāskatās. http://www.youtube.com/watch?v=aNJF4mREvjw
Un vēl par sniegu- burvīga Aguzarova
http://www.youtube.com/watch?v=UoDb_tzr6Gg
Kaut kāda sieviete tagad dzied Vankuverā- laikam taču ļoti slavena, ja jau tur. Apbrīnojami maz zinu par Kanādu. Šo to par pilsētām, šo to par hokeju. Kļavu sīrups un meži. Margarēta Atvuda, protams. Vēl dīvainais rakstnieks Gaetans Susī, no kura esmu lasījusi divas grāmatas. Par mūziku gandrīz neko- Ādamss un Koens. Njā. Kanādas vēstnieka Latvijā kundzi pazīstu pēc sejas, kā jau "Garšīgs" lasītāja.
Labi, tad par to, ko zinu labāk.
Jauni salāti. Ļoti veiksmīgi.
Mūzika- veca BG dziesma no, liekas "Radio Āfrikas", ar pārsteidzoši idiotisku slaidšovu:) Saprotu, ka kāds entuziasma pilns fans radījis:) Bet skaņa laba, tāpēc jāklausās, bet nav jāskatās. http://www.youtube.com/watch?v=aNJF4mREvjw
Un vēl par sniegu- burvīga Aguzarova
http://www.youtube.com/watch?v=UoDb_tzr6Gg
Kaut kāda sieviete tagad dzied Vankuverā- laikam taču ļoti slavena, ja jau tur. Apbrīnojami maz zinu par Kanādu. Šo to par pilsētām, šo to par hokeju. Kļavu sīrups un meži. Margarēta Atvuda, protams. Vēl dīvainais rakstnieks Gaetans Susī, no kura esmu lasījusi divas grāmatas. Par mūziku gandrīz neko- Ādamss un Koens. Njā. Kanādas vēstnieka Latvijā kundzi pazīstu pēc sejas, kā jau "Garšīgs" lasītāja.
Labi, tad par to, ko zinu labāk.
Jauni salāti. Ļoti veiksmīgi.
Biešu- bumbieru salāti ar zilo sieru
Vajag:
400 gr tvaicētu vai ceptu biešu, sagriezt plānās šķēlēs
1 ābols vai bumbieris, sagriezt plānās šķēlēs
sauja valriekstu
50 gr zilā siera vai brinzas
Aizdaram:
2-3 ĒK olīveļļas
1 ĒK sarkanvīna etiķa
2 TK dižonas sinepju
1 ĒK smalka gaišibruna cukura
Gatavošana:
Sajaukt un saputot aizdara sastāvdaļas trauciņā.
Salikt salātu traukā bietes, bumbieri. Pārliet ar aizdaru, pārkaisīt ar riekstiem un sadrupinātu sieru.
Iespaidi: ļoti, ļoti harmoniski.