svētdiena, 2016. gada 17. aprīlis

lēcu-spinātu zupa ar frikadelēm

Vajag (2 porcijām):
1/4 gl sarkano lēcu, kārtīgi izskalot
1 kartupelis, nomizot-sagriezt
0.5 dārzeņu buljona (biokubiņš, protams)
3 vienības smalcināto-saldēto spinātu*
dažas frikadeles
sauja smalcinātu pētersīļu
sals, pipari, kumīns
1 TK eļļas
*iepakojumā tie sadalīti tādos kubiņos, nezinu kā apzīmēt precīzāk))
Gatavošana:
Uzkarsēt eļļu, minūti apcept kumīnu, pielikt lēcas, apmaisīt, pieliet karstu buljonu, vārīt 5 minūtes, pielikt kartupeļus, frikadeles- vel 5 minūtes, tad spinātus- un vel pāris minūtes. Sāls, pipari, pētersīļi, krējums.