protams, es saprotu, ka sāls un cukurs ir visur, jautājums cits- vai esat sastapushi cukuru produktā, kurā tā varēja arī nebūt?
Atkal ne tā... skaidrs, ka esat!
Pastāstiet- kur ir cukurs, taču tam nevajadzētu būt?
Šodien ieraudzīju, ka diezgan ievērojams daudzums ir Bonduelle konservētajos zirnīshos- man liekas, ka "Kronim" nav gan. Nevar teikt, ka daudz, taču apēdot kārbu (kas nav grūti un man dažreiz aizvieto pagatavoto ēdienu), tiek apēsta TK cukura. Pilnīgi nevajadzīga, jo cukura pievienoshana shajā kontekstā nekādā ziņā nav obligāta.
Nu, par sulām visi zina, taču es tikai shopavasar beidzot aptvēru, ka mans bērns, kad izdzer litru sulas- ko siltā laikā viņsh mierīgi izdara vakara laikā, apēd 120 g (!!!!), PUSGLĀZI rafinētā cukura.
Tagad maniakāli kontrolēju, lai (ja jau pērkam), tiek pirktas sulas, uz kurām minēts- bez pievienotā cukura. Tādu nav daudz, ja kas.
Pastāstiet- kur vēl? (bet nu runa nav par saldumiem, kuros tāpat skaidrs, ka cukurs ir)
foto no tīmekļa